GRS Retail | Online Krasactie

Concept & Systeem Ontwikkeling

Krassen is altijd leuk, zeker als het altijd prijs is! GRS Retail wilde binnen de branche hier in pionieren. Ze hadden namelijk een online marketingconcept voor ogen dat een brug zou slaan tussen oude klanten en nieuwe klanten van tuincentra, zowel als tussen de branche en het internet. We hebben samen gezorgd dat er een online krasactie tot stand kwam die tuincentra de digitale eeuw in zal lichten.

What we've done

Naast het digitaal krassen en de landingspagina was ook de automatisering van het mailsysteem een vereiste. De krasactie is in zijn totaliteit mee geïntegreerd in het overkoepelende marketing management systeem van GRS Retail. Hier voorafgaand hebben we flink wat onderzoek en tests uitgevoerd. Zodoende wisten we met welke methoden en concrete stappen we alle doelen konden halen.

Met een looptijd van vijf maanden hebben we GRS retail begeleid van begin tot eind. We zijn aan de slag gegaan met een experiment board en businessmodel canvas tijdens de eerste brainstorms. Het Lean proces werd door ons gefaciliteerd en wij hebben de verschillende tests en onderzoeken uitgerold en met een loep geanalyseerd. Ook hebben we het grafische projectplan geschreven waardoor alle betrokken partijen wisten waar ze aan toe waren. Hierin was tevens de applicatie flow van de krasactie te vinden, zodat de studio van GRS Retail een fundering had voor de designs die uitgewerkt moesten worden. Het was een uitgebreid project dat we met beide handen hebben aangepakt, met een resultaat dat er mag zijn.

Some fun facts

8

Hero's Member

100+

Sleepless Hours

Zin om het avontuur aan te gaan?

Wij reageren doorgaands binnen één werkdag.